YuIP.org Përdorni YuIP faqe për të zbuluar IP tuaj, për të kontrolluar portet e hapura, gjithashtu testuar latente në serverat e shumta në botë dhe të japë komandën internet Ping.

Test latente tuaj në serverat e shumta në botë.

prindërit shtet gjendje latente
AustraliNew South WalesTEST
BrazilSão PauloTEST
Britani e MadheAngliTEST
GjermaniHesseTEST
IndiMaarastraTEST
IrlandëLeinsterTEST
JaponiTokyoTEST
KanadëquebecTEST
Korea e JugutIncheonTEST
SHBAVirginiaTEST
SHBAOhioTEST
SHBAKaliforniTEST
SHBAOregonTEST
SingaporeSingaporeTEST

Test latente tuaj për një porosi shërbyer.

Shkruani URL e një lloji image png, jpg, gif.


Më pak bytes foto do të jetë mirë për të bërë një test latente.
TEST

  •  
  •  
  • Me testin latente për serverat e shumta në botë, ju mund të përdorni për të gjetur latente mesatare e kompjuterit tuaj në një server në botë. Më duket interesante në qoftë se ju doni të presë një faqe interneti në një rajon që është me çmim më të përballueshme, plus nuk dua të bëj këtë pa e ditur latente e parë. Të gjitha testet janë bërë në serverat AWS S3 përveç São Paulo.
  • Me testin porosi latente, ju mund të marrë provimin në një tjetër server që nuk është e listuara më sipër. Vetëm të sigurojë URL e një imazhi dhe klikoni testin. Në mënyrë ideale, më të vogla imazhi do të jetë më mirë për testin latente.

YuIP.org