YuIP.org Përdorni YuIP faqe për të zbuluar IP tuaj, për të kontrolluar portet e hapura, gjithashtu testuar latente në serverat e shumta në botë dhe të japë komandën internet Ping.

IP tuaj në internet

3.239.76.25

Provider juaj

latente mesatare

 
  • IP tuaj në internet, unë jam duke iu referuar në adresën tuaj IP publike, që do të thotë se IP adresa që çdo faqen e internetit ju hyni në të mund ta shohin. Nëse jeni duke përdorur një proxy server IP publike përputhen audiencën e IP server prokurë tuaj.
  • IP tuaj në LAN, kjo është e njëjtë si adresën tuaj private IP. Ky IP është në dispozicion vetëm për pajisjet që janë të lidhura me rrjetin tuaj lokal. Për të parë IP adresën tuaj në qasje LAN kjo faqe është e rekomandojmë përdorimin shfletuesin Chrome ose Firefox shfletuesin për shkak se jo të gjithë mund ta shohin atë.
  • Përcillen IP korrespondon me një adresë IP që ka qëllim për të identifikuar një pajisje për të hyrë në faqen e internetit nëpërmjet një server HTTP prokurë. Është e mundur që serveri juaj prokurë është konfiguruar për të mos shfaqur IP tuaj të përcillet. A ka situata të tjera që përcillen IP është përdorur në ngarkesë të ekuilibruar.
  • ISP juaj, kjo fushë përpiqet të identifikojë kompaninë përgjegjëse për lidhjen tuaj te internetit.
  • latente mesatare, unë do të thotë kohën mesatare të internetit tuaj për të dërguar dhe për të marrë një komandë të vogël në një faqe interneti. Kjo ndodh çdo herë dhe përsëri kur ju hyni në një faqe interneti. Pra shkurtër koha, aq më shpejt për të dërgoni dhe të merrni sistemin comandos.O do të përpiqet për të bërë testin latente me internet tuaj duke përdorur afërt server AWS ju mund.

YuIP.org