YuIP.org Përdorni YuIP faqe për të zbuluar IP tuaj, për të kontrolluar portet e hapura, gjithashtu testuar latente në serverat e shumta në botë dhe të japë komandën internet Ping.

Të drejtuar komandën internet Ping.

Të funksionit PING është e nevojshme leja ICMP për Firewall.

Shkruani IP ose Host

PING

  • PING komandës ose (Packet Internet Grouper Network) është një komandë të lidhjes testit mes pajisjeve në një rrjet. Në thelb, sistemi do të dërgojë komanda dhe të presin për përgjigje, nëse ajo merr komanda ishte i suksesshëm.
  • Në testin tonë komanda PING ekzekutohet 5 herë, dhe të dhënat pako dërguar është 32 bytes.
  • Menjëherë pas kohën e emrit ju mund të vëreni kohën që është e nevojshme për të dërgoni dhe të merrni përgjigjen komandës PING. Kjo kohë është në milisekonda.
  • Komandat PING ekzekutuar në këtë faqe është dërguar serverin AWS në Virginia në Shtetet e Bashkuara.

YuIP.org