YuIP.org Paké situs YuIP pikeun manggihan IP anjeun, mariksa palabuhan kabuka, ogé nguji latency kana sababaraha server di dunya sareng masihan komando ping online.

IP anjeun dina Internét

3.238.62.144

Provider Anjeun

rata latency

 
  • IP anjeun dina Internet, Kuring keur ngarujuk kana Alamat IP umum anjeun, hartina alamat IP anu unggal ramatloka anjeun ngakses bisa nempo éta. Upami Anjeun keur make hiji server proxy IP publik cocog panongton of IP server proxy Anjeun.
  • IP anjeun dina LAN, ieu téh sarua jeung alamat IP pribadi Anjeun. IP ieu ngan sadia pikeun alat nu disambungkeun ka jaringan lokal Anjeun. Pikeun nempo alamat IP anjeun dina aksés LAN situs ieu nyarankeun ngagunakeun browser Chrome atanapi browser Firefox lantaran teu sadaya jelema bisa ningali eta.
  • Diteruskeun IP pakait jeung hiji alamat IP anu boga tujuan pikeun ngaidentipikasi alat pikeun ngakses situs internét ngaliwatan hiji server HTTP proxy. Ieu mungkin nu server proxy anjeun ngonpigurasi teu nembongkeun IP anjeun diteruskeun. Aya kaayaan sejen anu diteruskeun IP ieu maké di beban saimbang.
  • ISP anjeun, widang ieu coba mun nangtukeun parusahaan jawab sambungan internét anjeun.
  • Rata latency, abdi hartosna waktu average ka internét Anjeun pikeun ngirim sareng nampa paréntah leutik mun ramatloka a. Ieu kajadian unggal waktu sarta deui mun anjeun ngakses ramatloka a. Jadi pondok waktu, nu gancang pikeun ngirim sareng nampa Sistim comandos.O bakal nyobian sangkan test latency kalawan internét anjeun ngagunakeun AWS server pangcaketna Anjeun tiasa.

YuIP.org