YuIP.org Gunakake situs YuIP kanggo nemokake IP, kanggo mriksa bandar mbukak, uga nyoba kemungkinan kanggo macem-macem server ing donya lan menehi prentah PING online.

IP ing Internet

3.237.186.116

Provider Panjenengan

saben kemungkinan

 
  • IP ing Internet, Aku referring kanggo alamat IP umum, tegesé alamat IP sing saben situs sampeyan ngakses bisa ndeleng. Yen sampeyan nggunakake server proxy IP umum cocog pirsawan saka IP server proxy Panjenengan.
  • IP LAN, iki padha alamat IP pribadi. IP iki mung kasedhiya kanggo piranti sing disambungake menyang jaringan lokal. Kanggo ndeleng alamat IP panjenengan ing akses LAN situs iki menehi saran nggunakake browser Chrome utawa browser Firefox amarga ora kabeh wong bisa ndeleng iku.
  • Diterusake IP cocok kanggo alamat IP sing wis waé kanggo ngenali piranti kanggo ngakses internet liwat server HTTP proxy. Sampeyan bisa sing server proxy diatur ora kanggo nampilake IP Diterusake. Apa ana kahanan sing Diterusake IP nggunakake ing mbukak imbang.
  • ISP, lapangan iki nyoba kanggo ngenali perusahaan tanggung jawab kanggo sambungan internet.
  • Rata-rata kemungkinan, tegese wektu rata-rata kanggo internet kanggo ngirim lan nampa printah cilik kanggo website. Mengkono saben wektu lan maneh nalika sampeyan ngakses website. Dadi cekak wektu, sing luwih cepet kanggo ngirim lan nampa sistem comandos.O bakal nyoba kanggo nggawe test kemungkinan karo internet kanthi nggunakake AWS server paling cedhak sampeyan bisa.

YuIP.org